Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 18.00 μμ Παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας) με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Παραλαβή προϊόντων:

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 Δευτέρα και Τετάρτη και μέχρι τις 16.00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα ή εντός 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία δε συνεργαζόμαστε τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη και θα πρέπει να προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για παραγγελίες άνω των 150€ για Αττική και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).
Για παραγγελίες κάτω των 150€ για Αττική και κάνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

- Με το ταχυδρομείο το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 2,5 ευρώ και 2,5 ευρώ η αντικαταβολή ανά αποστολή.

- Με courrier το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 3 ευρώ και 2 ευρώ η αντικαταβολή για την Αθήνα και 4.5 ευρώ και 2 ευρώ αντίστοιχα για την υπόλοιπη Ελλάδα (Ταχ. Κωδ. από 19... και άνω), ανεξάρτητα από τα τεμάχια για παραγγελίες έως 2 κιλά.

- Η επιπλέον χρέωση ανά κιλό είναι 1,5 ευρώ για την Αθήνα και 2 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι χρεώσεις αυτές αφορούν αποστολές στην Ελλάδα. Για αποστολές σε άλλη χώρα και την Κύπρο πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για υπολογισμό των μεταφορικών

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Musicland
Χαριλάου Τρικούπη 127,
Νέα Ερυθραία, ΤΚ 146 71
Τηλ.: 211-7000073, 210-8073204
E-mail: sales@redline.gr

Newsletter